Iroda, Ügyfélszolgálat: +36-30-399-0740

Kosár tartalma
0 termék - 0 Ft
A kosár üres!

Rólunk

Tisztelt Ügyfelünk!

A DOOR-SYSTEM Kft. 1989-ben alakult  immáron, 28 éve. 

Cégünk kis és nagykereskedelmi tevékenységet folytat. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk és szereljünk be, de mindezeket a legkedvezőbb áron.

Termékeinket közvetlen importból szerezzük be, ezzel is hozzájárulva a kedvező árakhoz. Az általunk forgalmazott termékek esetében nagyon nagy figyelmet fordítunk a szervizháttérre. Fontosnak tartjuk, hogy minden terméket a legrövidebb idő alatt megjavítsunk garanciális időn túl is, 2-3 napon belül.

Termékeinkre és munkánkra 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

Vállalkozásunk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik, továbbá számtalan referenciával rendelkezünk, mind az ipar, mind pedig a magánszférában (Röszkei-Gyulai-Tompai határátkelőhelyek ipari sorompós rendszerei, stb. és közel 100.000 megelégedett magánügyfél).

1995 óta cégünk látja el a NICE kapunyitók kizárólagos magyarországi képviseletét és márkaszervizét.

Cégünk Hivatalos NICE - VIDUE - FLEXI FORCE - SMES - REWLEX - TECSEDO  márkák magyarországi képviselete és márkaszervize, ezen kívül szinte minden típusú ipari kapu és kapunyitó automatika, vezérlőelektronika szervizelését karbantartását vállaljuk.

48 órás szervizszolgáltatást biztosítunk szerződött partnereink részére, kapuk motorok sorompók meghibásodása esetén.

A garázskapuk összeszerelése illetve méretre gyártása Magyarországon történik, az alapanyagokat pedig közvetlen importból szerezzük be, ezzel is hozzájárulva a szállítási határidők lerövidítéséhez, és a tetszőleges méretek kialakításához.

Termékeinket több országban árusítjuk, több száz viszonteladón keresztül. A beépítést és szervizelést pedig saját kollégáink és viszonteladó partnereink végzik.

Végül, de nem utolsósorban azon ügyfeleink részére akik több terméket, vagy nagyobb összegért vásárolnak tőlünk Törzsvásárlói kártyát kapnak ajándékba, amivel később ők vagy ismerőseik kedvezményesen vásárolhatnak cégünktől, minden megkötés nélkül.

A  honlapunkon található összes terméket azonnal raktárról tudjuk biztosítani!

GARÁZSKAPU GYÁRTÁS EGYEDI MÉRETBEN AKÁR 1 ÓRÁN BELÜL!!!

További szép napot kívánunk!

Cégünk Hivatalos NICE - VIDUE -  SMES - REWLEX  márkák magyarországi képviselete és márkaszervize, ezen kívül szinte minden típusú ipari kapu és kapunyitó automatika, vezérlőelektronika szervizelését karbantartását vállaljuk.

Kapcsolat

  • Email info@door-system.hu
  • Telefon +36-30-399-0740
  • Cím 1044 Budapest, Ipari Park Almakerék utca 4.
Top