Iroda, Ügyfélszolgálat: +36-30-399-0740

Kosár tartalma
0 termék - 0 Ft
A kosár üres!

Általános Szerződési Feltételek

Cégismertető

Cégnév : Electronic-System Kft.

Székhely : 1044 Budapest, Ipari Park Almakerék utca 4.

Képviselő neve:

Elérhetőség, e-mail cím:   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cégjegyzékszám:

Adószám: 12006216-2-41

Panaszügyintézés helye, módja:

- személyesen: 1044 Budapest, Ipari Park Almakerék utca 4. H-P: 8:00-16:00

- emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 1 munkanapon belül válaszolunk

- telefonon: 30-399-0740  

Szállítási feltételek

Szállítási díj – utánvétel/bankkártyás fizetés:


0 Ft – 29.999 Ft (0-2 kg): 1.500 Ft
0 Ft – 29.999 Ft (2,1-5 kg): 2.500 Ft


30.000 Ft felett: ingyenes (kivétel a 3 méternél hosszabb termékek ezekre mindig egyedi ajánlatot adunk)

Viszonteladók esetében az ingyenes szállítás az csak előre utalásos fizetésnél lehetséges (kivétel a 3 méternél hosszabb termékek ezekre mindig egyedi ajánlatot adunk)

A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget. A garázskapuk futárral történő megrendelése esetében + 7.366 Ft csomagolási kültséget számítunk fel. A szállítási díjak magyarországi szállítás esetén érvényesek.

Szállítási határidő:

A 11:00-ig leadott megrendeléseket másnapi szállítással teljesítjük. Az ezt követően leadott rendeléseknél 2 munkanap a szállítási határidő.

Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő elött szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

Lehetőség van személyes átvételre a megrendelést követő munkanaptól telephelyünkön.

A megrendelés kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a www.door-system.hu webcímen , vagy e-mailon , vagy faxon , a megrendelést 1 munkanapon belül e-mail-ben vagy telefonon visszaigazoljuk.

Elállás joga

A vevő jogosult a megrendelést követően 1 munkanapon belül (a kiszállítást megelőzően) a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti ügyfélszolgálatunkon a 30-399-0740 -es telefonszámon, vagy e-mailen az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

Minden vevőnek a vásárlástól számított 3 munkanapon belül indoklás nélküli elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

 • Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza, és a vevő még nem használta.
 • Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre, garázskapukra és az egyedi rendelésű termékekre.
 • Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen jelentheti be:
        - személyesen: 1044 Budapest, Ipari Park Almakerék utca 4. H-P: 8:00-16:15
        - emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 1 munkanapon belül válaszolunk
        - telefonon: 30-399-0740
 • Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra. A termékkel együtt a számlát is feltétlenül juttassa vissza hozzánk!
 • A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Valamint abban az esetben, ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét is.
 • Abban az esetben, ha a terméket a vevő már használta, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.
 • A személyesen vásárolt árukra nem vonatkozik az elállási jog.
 • A termékeinket 14 napon belül , más termékre cseréljük , ha esetleg meggondolta magát az ügyfél.
 • A termékcsere nem vonatkozik a Garázskapukra és a Csomagolás nélküli valamint a Felszerelt termékekre , csak  Originált állapotban lehetséges a csere.   

Adatvédeleme

Megadott adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél alvállalkozónkként működik. Ekkor azonban az alvállalkozók az kapott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Amennyiben az áru mellett hibás ár kerül feltüntetésre - különös tekintettel arra az esetre, ha  nyilvánvalóan téves, a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő  ár kerül feltüntetésre - , a Vállalkozás nem köteles a terméket a hibás áron értékesíteni.  Ebben az esetben Vállalkozás haladéktalanul tájékoztatja a Vásárlót a tévedésről és a termék helyes áráról, amelynek ismeretében a Vásárló elállhat vásárlási szándékától.

Cégünk Hivatalos NICE - VIDUE -  SMES - REWLEX  márkák magyarországi képviselete és márkaszervize, ezen kívül szinte minden típusú ipari kapu és kapunyitó automatika, vezérlőelektronika szervizelését karbantartását vállaljuk.

Kapcsolat

 • Email info@door-system.hu
 • Telefon +36-30-399-0740
 • Cím 1044 Budapest, Ipari Park Almakerék utca 4.
Top