Iroda, Ügyfélszolgálat: +36-30-399-0740

Kosár tartalma
0 termék - 0 Ft
A kosár üres!

Beléptető rendszerek az egyszerű kulcsos nyitástól a számkódos beléptetőkön át a mágneskártyás proximiti kártyás beléptető rendszerekig.

A kártyás beléptető rendszerek képesek a be- és kilépés nyilvántartásán át a munkaidő nyilvántartására és felügyeletére is.

Beléptető rendszerek típusai

  • Kártyás beléptető
  • Számkódos beléptető
  • Munkaidő nyilvántartásos
  • Újjlenyomat azonosításos beléptetők

Beléptető rendszerek kialakítása

Önálló terminálként használható , így nem igényel semmilyen kiépítést a helyi hálózathoz csatlakoztatható számítógépről nyomon követhető kiértékelhető.

Központi vezérlő terminál és az olvasók kábellel csatlakoznak a központhoz , az olvasók lehetnek beltéri illetve kültéri vízmentes kialakításúak , az ajtó mindkét oldalára felszerelhető és az ajtóban lévő elektromos zárat is tudják működtetni.

Több ajtóból álló rendszer összekapcsolásánál minden ajtóhoz külön vezérlő csatlakozik és a vezérlők egyenként a helyi hálózathoz csatlakoznak, így az épületekben található számítógép hálózat felhasználásával gyorsan kiépíthető a rendszer , nagyobb kábelezési munka elkerülésével.

A legújabb rendszerek wifi csatlakozással kábelmentes kialakítással rendelkeznek.

Az önálló ajtóvezérlővel ellátott beléptető rendszerek nagy előnye a központi vezérlővel ellátott rendszerekhez képest , ha esetlegesen meghibásodás történik akkor csak az az 1 ajtó esik ki a rendszerből és többi ajtó zavartalanul működik.

Cégünk Hivatalos NICE - VIDUE -  SMES - REWLEX  márkák magyarországi képviselete és márkaszervize, ezen kívül szinte minden típusú ipari kapu és kapunyitó automatika, vezérlőelektronika szervizelését karbantartását vállaljuk.

Kapcsolat

  • Email info@door-system.hu
  • Telefon +36-30-399-0740
  • Cím 1044 Budapest, Ipari Park Almakerék utca 4.
Top